Wijkservicecentrum Binders

A A A

Binders is een wijkservicecentrum in Katwijk aan de Rijn. Vanuit het centrum worden diensten geleverd aan de wijk en activiteiten ondernomen.

In wijkservicecentrum Binders verlenen mensen met een beperking diensten in de wijk Katwijk-Binnen. Zij verlenen diensten aan onder andere tuincentrum de Uiver en de Oranjevereniging, houden de wijk schoon en verzorgen drukwerk voor particulieren en verenigingen. Binders is ontstaan op gezamenlijk initiatief van Raamwerk en de Gemiva-SVG Groep, ondersteund door de gemeente Katwijk. 

In Binders wordt 1 dag per week verschillende sportactiviteiten geboden, waaronder zwemmen en fitness. Er wordt 2 maal per week gekookt voor derden. Deelnemers van Binders wandelen met bewoners van een verpleeghuis in de buurt.

Voor meer informatie kan je de folder lezen, of kijken op de eigen site van binders!

Indicatie

Om mee te doen aan dagbesteding bij Binders is een zorgindicatie nodig. Een indicatie voor dagbesteding en/of begeleiding kunt u aanvragen bij het CIZ of bij uw gemeente. Meer informatie over indicaties vindt u hier.

Meer informatie of aanmelden?

Neem contact op met de afdeling Cliëntbemiddeling via bovenstaande knop, bel naar 0252 - 34 56 78 (algemeen telefoonnummer) of stuur een e-mail naar: bemiddeling@hetraamwerk.nl