Dagcentrum Labyrinth

A A A

In het Labyrinth worden in vijf lokalen verschillende en wisselende activiteiten geboden op het gebied van creativiteit, sport, computervaardigheid en spel.

Dagcentrum het Labyrinth is te vinden in onze Zeehoswijk. Bij het Labyrinth is voor iedereen wat te beleven. Activiteiten bij het Labyrinth worden aangeboden voor drie doelgroepen:

 1. Deelnemen aan de jongerengroep: dit is een groep jongvolwassenen die thema- en ontwikkelingsgerichte dagbesteding krijgen.
 2. Deelnemen aan de groep externe cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).
 3. Deelnemen aan de computergroep, voor vaardigheden en spel

Activiteiten

De hoeveelheid verschillende activiteiten is enorm! Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf een leuk idee aan te dragen. Hieronder staan enkele voorbeelden van onze activiteiten.

Computer en spel

 1. het doen van (computer)spelletjes
 2. het onderhouden van sociale contacten
 3. het zoeken van onderwerpen waarin u geïnteresseerd bent

Creatief

 1. schilderen
 2. knutselen
 3. houtbewerking
 4. keramiek
 5. kleien
 6. boetseren
 7. handwerken
 8. Muziek (luisteren, maken, kijken, spel, karaoke, zelf cd’s maken).

Werken

Werken kan in de Papierwinkel. Hier doe je vooral kopieerwerk: afdrukken, ontwikkelen en verwerken van interne opdrachten vanuit de hele organisatie. Ook voeren we hier opdrachten voor particulieren uit in de vorm van readers, boekjes, werkstukken, uitnodigingen, etc.).

Sport

 1. krachttraining
 2. rolstoelvaardigheden ontwikkelen
 3. sport in diverse spelvormen (fitness, fietsen, toestellen) 
 4. Zwemmen (op maandag- en dinsdagmiddag in zwembad Aquamar Katwijk, hierbij wordt op de maandag ook fysiotherapie geboden)

Indicatie

Om mee te doen aan dagbesteding bij dagcentrum Labyrinth is een zorgindicatie nodig. Een indicatie voor dagbesteding en/of begeleiding kunt u aanvragen bij het CIZ of bij uw gemeente. Meer informatie over indicaties vindt u hier.

Meer informatie of aanmelden?

Neem contact op met de afdeling Cliëntbemiddeling via bovenstaande knop, bel ze op 0252 - 34 56 78 (algemeen telefoonnummer) of stuur een e-mail naar: bemiddeling@hetraamwerk.nl