Dagcentrum de Zeespons

A A A

De activiteiten bij de Zeespons hebben een arbeidsmatig karakter. Voor ongeveer 90% bestaat het werk uit het inpakken van sponsen.

De zeespons is een dagbestedingslocatie gevestigd in de Zeehoswijk. Als u bij de Zeespons werkt, werkt u in uw eigen tempo. Een sponsenfabrikant levert producten aan. Onder begeleiding zorgt u ervoor dat de sponsen goed verpakt worden, zodat ze weer terug kunnen naar de leverancier. Uiteindelijk komen de sponsen terecht in winkels in Nederland en het buitenland.

Andere activiteiten bij de Zeespons hebben een licht arbeidsmatig karakter. Denk aan het inpakken van orchideebuisjes, van beschermpasjes voor pinpassen, en uit andere tussentijdse kleine inpakklussen.

In het achterste grote lokaal van de Zeespons is de Waaiergroep gevestigd. Hier worden kunstzinnige activiteiten geboden, zoals schilderen, verven en kleuren.

Indicatie

Om mee te doen aan dagbesteding bij Raamwerk is een zorgindicatie nodig. Een indicatie voor dagbesteding en/of begeleiding kunt u aanvragen bij het CIZ of bij uw gemeente. Meer informatie over indicaties vindt u hier.

Meer informatie of aanmelden?

Neem contact op met de afdeling Cliëntbemiddeling via bovenstaande knop, bel naar 0252 - 34 56 78 (algemeen telefoonnummer) of stuur een e-mail naar: bemiddeling@hetraamwerk.nl