Wijkservicecentrum Centraal

A A A

Wijkservicecentrum Centraal is gevestigd in Rijnsburg. Vanuit het centrum worden diensten geleverd aan de wijk en activiteiten ondernomen.

Wijkservicecentrum Centraal is gevestigd op de Tulpenstraat 16-18, in de het winkelcentrum de Hoftuin. Centraal heeft heel diverse doelstellingen. Integratie in de wijk staat voorop. Mensen met uiteenlopende beperkingen zoals niet-aangeboren hersenletsel of een verstandelijke of lichamelijke beperking kunnen in Centraal terecht. Samen  worden verschillende activiteiten opgezet en uitgevoerd.  Alle activiteiten waar wij samen met cliënten een bijdrage terug kunnen leveren aan de maatschappij, pakken we aan. 

 De cliënten verzorgen bijvoorbeeld drukwerk voor particulieren en verenigingen, houden de wijk schoon en verlenen diensten aan ouderen,  welzijnsorganisaties, scholen en winkels. Verbinding met de wijk staat voorop. Maar ook de huishoudelijk werkzaamheden binnen het centrum wordt door deelnemers gedaan.

In een wijkservicecentrum werken professionele begeleiders naast stagiaires en vrijwilligers. Samen begeleiden zij de deelnemers bij de activiteiten.

Indicatie

Om mee te doen aan dagbesteding bij Centraal is een zorgindicatie nodig. Een indicatie voor dagbesteding en/of begeleiding kunt u aanvragen bij het CIZ of bij uw gemeente. Meer informatie over indicaties vindt u hier.

Meer informatie of aanmelden?

Neem contact op met de afdeling Cliëntbemiddeling via bovenstaande knop, bel naar 0252 - 34 56 78 (algemeen telefoonnummer) of stuur een e-mail naar: bemiddeling@hetraamwerk.nl