Wijkservicecentrum Dichtbij

A A A

In wijksservicecentrum Dichtbij verlenen mensen met een beperking diensten in en rondom woonzorglocatie Rustoord in Lisse.

Sinds kort heeft Dichtbij een nieuwe, eigen locatie binnen Rustoord. Een prima uitvalsbasis om diensten te verrichten in de locatie. Deelnemers van Dichtbij vouwen bijvoorbeeld de was, strijken, doen de afwas en ondernemen verschillende activiteiten met bewoners van Rustoord. Daarnaast halen deelnemers glas en oud papier op, zowel voor de bewoners van Rustoord als voor de buurt. Ook worden er onder andere appeltaarten gebakken op bestelling en buiten de deuren van Rustoord allerlei activiteiten ondernemen in samenwerking met organisaties en verenigingen.

Iedereen is welkom!

Particulieren, stichtingen, verenigingen, organisaties en ondernemers worden van harte uitgenodigd om contact op te nemen als zij een goed idee hebben voor samenwerking. Ook mensen die zomaar een kijkje willen komen nemen, een kopje koffie willen drinken of misschien als vrijwilliger willen werken zijn van harte welkom. U kunt altijd even bij ons binnenlopen.

Indicatie

Om mee te doen aan dagbesteding bij Wijkservicecentrum Dichtbij is een zorgindicatie nodig. Een indicatie voor dagbesteding en/of begeleiding kunt u aanvragen bij het CIZ of bij uw gemeente. Meer informatie over indicaties vindt u hier.

Meer informatie of aanmelden?

Neem contact op met de afdeling Cliëntbemiddeling via bovenstaande knop, bel naar 0252 - 34 56 78 (algemeen telefoonnummer) of stuur een e-mail naar: bemiddeling@hetraamwerk.nl