Routebeschrijving Noordwijkerhout

A A A

Raamwerk
Centraal Bureau
Strandwal 2
2211 HT Noordwijkerhout
Telefoon 0252 - 34 56 78


Met de auto

Vanuit Amsterdam
De richting Leiden/Den Haag, afslag 3, richting Noordwijkerhout. U vervolgt de weg tot u onder het viaduct van de provinciale weg door bent gegaan. Op de eerstvolgende rotonde gaat u rechtsaf, Gooweg. Op de volgende rotonde gaat u rechtdoor. U rijdt dan op de Victoriberg. U blijft deze weg, die enkele bochten maakt, volgen. Als u het bedrijf Meeuwenoord (rode letters) aan uw linkerkant bent gepasseerd, gaat u na circa 50 meter linksaf de inrit van de Anemoonweg in. Na 400 meter ziet u links de Strandwal.

Vanuit Haarlem
U volgt de provinciale weg N 206 richting Noordwijk/Den Haag en neemt afslag Noordwijkerhout. Aan het eind van de afslag gaat u rechtsaf. U volgt de weg. Nadat u aan uw rechterhand de Brink (pleintje) en het kruispunt Dorpsstraat-Langevelderweg bent gepasseerd, gaat u de eerste weg rechts (Anemoonweg). Na 400 meter ziet u links de Strandwal.

Vanuit Leiden
U volgt de provinciale weg N 206 richting Haarlem en neemt afslag Noordwijkerhout. Aan het eind van de afslag gaat u links onder het viaduct door.
Zie verder routebeschrijving vanuit Amsterdam.


Met openbaar vervoer

Noordwijkerhout is vanuit Leiden en vanuit Haarlem bereikbaar met het openbaar vervoer. De halte is Victoriberg, vanwaar het acht minuten lopen is naar Raamwerk. Omdat de tijden regelmatig wijzigen adviseren wij u hierover contact op te nemen met Openbaar Vervoer Nederland, telefoon 0900-9292.