Prominent schenkt Dagcentrum Tolhuisstraat een rust en relaxstoel

A A A

Sassenheim – Prominent schenkt de cliënten van Dagcentrum Tolhuisstaat een relaxfauteuil en vervult zo hun grote wens. Als klap op de vuurpijl mogen ze de stoel zelf uitzoeken. Cees Bouwmeester en Maries van Delft mochten als afgevaardigden een stoel shoppen. Naast een prachtige stoel die tevens gratis bezorgd wordt hebben ze een heerlijke ochtend beleeft.

Dagcentrum

De cliënten van Dagcentrum Tolhuisstraat komen wekelijks op het centrum en hebben een verstandelijke en/of gedragsbeperking. Er zijn vier groepen: de afwisselende activiteitengroep, de ouderengroep en twee arbeidsgroepen. Naast licht industrieelwerk zoals in- en uitpakken en montagewerk is er ruimte voor creativiteit en beweging. Maar ook boodschappen doen en koken staat op het programma.

Rust

Voor een aantal cliënten is een rust- /slaapmoment in de middag noodzakelijk om daarna de dag weer vol energie te vervolgen. Zo halen ze alles uit hun dag op de Tolhuisstraat en kan iedereen meedoen met het hele programma. Hierdoor groeit het zelfvertrouwen, dragen ze hun eigen steentje bij en doen sociale contacten op.

Dank

Wij willen Prominent dan ook hartelijk danken voor deze gulle gift. De cliënten zullen nog vaak, dankbaar aan jullie terugdenken al wegdromend in de stoel.