Raamwerk ondersteunt ook in 2015 alle cliënten in de Wmo

A A A

Noordwijkerhout – Na onzekere tijden van veranderingen, onduidelijkheid en aanbestedingen, blijft Raamwerk ook in 2015 haar cliënten begeleiden. Dat was een welverdiend feestje waard speciaal voor cliënten en verwanten om ze te bedanken voor het vertrouwen, een hart onder de riem te steken en te vieren dat we samen verder gaan.

Feest

Sporthal de Schelft was donderdag 20 november omgetoverd tot ’t Raamwerk Circus. Het was een waar spektakel met hooggeëerd publiek. Luchtacrobaten stalen de show met hun openingsact. De Funfare marcheerde vol humor en swingende muziek tussen het publiek door. Een karikaturist maakte in drie minuten de grappiste portretten. Zeer indrukwekkend waren de levensgrote giraffen, statig en elegant, begroetten ze het publiek. Iedereen keek zijn ogen uit.

Meedoen

Niets ontbrak en iedereen deed mee. Want gewoon meedoen is waar het om draait, ook in ‘t Raamwerk Circus. Zelf je verse sap bij elkaar fietsen, leren jongleren, bal lopen of in de trapeze zwaaien. De stille disco was ook een hit: met koptelefoon op lekker uit je dak. Op de foto in de gekkebekken show en een zelf versierd lampenkapje als aandenken voor thuis. Van al dat meedoen krijg je trek. Friet, hotdogs, hamburgers, popcorn, suikerspinnen, ijs en frisdrank maakte het feest compleet.

Positief

Het waren onzekere tijden voor Raamwerk, haar medewerkers, cliënten en verwanten. Samen hebben we ons erdoorheen geslagen met een positief resultaat: ondersteuning bieden aan de Wmo cliënten. Tussen het feestgedruis door konden cliënten en verwanten al hun vragen stellen over de veranderingen in de zorg en wat dat voor hen persoonlijk betekent. Een geslaagde middag.