Sfeervolle kerstwandeling op de Hafakker

A A A

Op dinsdag 15 december werd onder grote belangstelling de Hafakker-kerstwandeling gehouden.

Op dinsdag 15 december werd onder grote belangstelling de Hafakker-kerstwandeling gehouden. Tijdens de kerstwandeling konden de deelnemers de tocht beleven die Jozef en Maria maakten, toen zij op weg waren naar Bethlehem.

De start was bij het CAT-gebouw en de organisatie kon veel deelnemers van zowel van het Raamwerk als vanuit het dorp begroeten. De kerstwandeling bracht de wandelaars langs sfeervolle taferelen, waarbij er voor jong en oud van alles te zien, te beleven, te voelen en te proeven was.

Langs de hele route waren er heel veel potjes met waxinelichtjes en verschillende vuurkorven geplaatst. Op diverse plekken klonken mooie kerstliedjes en werden er kerstverhalen verteld. In de Waterjuffer was een heus kerstdorp opgebouwd en kreeg men langs de route lekkere versnaperingen zoals oliebollen en chocomel aangeboden.

De tocht eindigde op de zorgboerderij waarbij de deelnemers een presentje kregen aangeboden, die door cliënten van het Raamwerk zelf gemaakt waren. Op het sfeervolle kerstplein was er nog gelegenheid om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.