Informatieavond Wijkservicecentra gemeente Katwijk

A A A

Wijkservicecentrum Binders en Wijkservicecentrum Centraal organiseren gezamenlijk een informatieavond op dinsdag 5 april van 19.30 tot 21.00 uur. Deze avond is bedoeld voor mensen die moeilijk of geen gebruik kunnen of willen maken van het reguliere activiteitenaanbod in en rondom Katwijk. Wij horen graag wat uw wensen zijn!

Wilt u deelnemen aan individuele- of groepsactiviteiten? En waar denkt u dan aan? Bijvoorbeeld zwemmen of fitness? Of gaat u liever aan de slag met een creatieve activiteit zoals een cursus keramieken? Ook kan het zijn dat u behoefte heeft aan iets heel anders. Wij horen het graag.

Voor deze activiteiten is vooralsnog geen zorgindicatie vereist. Om zicht te krijgen op de wensen, nodigen wij u uit om kennis te komen maken. Laat weten waar u behoefte aan hebt, dan kijken Binders en Centraal of er een passend aanbod bij te maken is!

De informatieavond vindt plaats op:

Dinsdag 5 april vanaf 19.30 tot 21.00 uur
Plaats: Wijkservicecentrum Centraal, Tulpenstraat 16-18, 2231 GW, Rijnsburg

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven bij Nico Koutstaal, n.koutstaal@hetraamwerk.nl of 0620950934
Maar spontaan binnen lopen is ook prima.
Wie niet in de gelegenheid is te komen op 5 april, maar wel vragen of ideeën heeft, kan Binders mailen of een afspraak maken voor een ander moment.