Nieuwbouw Raamwerk opgeleverd; verhuizing in volle gang

A A A

De realisatie van drie gloednieuwe gebouwen op De Hafakker in Noordwijkerhout is een feit. Hierin bevinden zich in totaal 68 volledig aangepaste zorgwoningen en ruimten voor dagbesteding en behandeling. De nieuwbouw vervangt een deel van de huidige woningen aan de Duinrand en Fresiahof, die verouderd zijn. Na de verhuizing staat voor de cliënten een lekker stukje taart klaar.

Mooie appartementen met veel privacy 

De woningen zijn grotendeels allemaal hetzelfde; het zijn éénkamerappartementen met veel privacy die bestaan uit een woon-/slaapkamer en een badkamer met douche en toilet. Per groep zijn er zes of acht woningen, waarvan de voordeur uitkomt op een gezamenlijke binnengang. Via deze brede gang is ook de gemeenschappelijke huiskamer bereikbaar.

Blij met nieuwe woning
Verhuizen is uiteraard spannend en sommige cliënten moeten nog even wennen, maar ze zijn allemaal erg blij met hun mooie nieuwe appartement. Om een persoonlijk tintje te geven aan de woning, konden zij een kleur kiezen voor één van de wanden in hun appartement, en bijpassende gordijnen.

Hoge kwaliteit zorg
Alle appartementen zijn voorzien van een zorgoproepsysteem waarmee de bewoners contact met de begeleiding kunnen leggen. Daarnaast waarborgt in de avond en nacht een zorgcentrale de veiligheid van en zorg voor de bewoners.

Behandeling en dagbesteding
Vanaf deze week maken onze fysiotherapeuten en artsen gebruik van hun nieuwe werkplekken in de nieuwbouw. Ook de dagbesteding heeft een plek in de nieuwbouw. Van hieruit biedt Raamwerk haar cliënten een gevarieerd aanbod aan dagbesteding.
De huidige dagbestedingslocatie aan de Anemoonweg komt met de ingebruikname van de nieuwbouw te vervallen.