Donatie voor De Honingraat

A A A

Kinderdienstencentrum De Honingraat ontving op donderdag 10 november een donatie van Landgoed & Golfbaan Tespelduyn. Dieuwke van der Plas, hoofd cluster Jeugd en Gezin van Raamwerk en enkele cliëntjes van de Honingraat kregen een cheque van maar liefst 600 euro uitgereikt.

De Honingraat, kinderdienstencentrum van Raamwerk, ontving op donderdag 10 november een donatie van Landgoed & Golfbaan Tespelduyn. Dieuwke van der Plas, hoofd cluster Jeugd en Gezin van Raamwerk en enkele cliëntjes van de Honingraat kregen een cheque van maar liefs 600 euro uitgereikt.

De Honingraat is een dienstencentrum voor kinderen met verstandelijke of meervoudige beperkingen, in Noordwijkerhout. Hier krijgen kinderen van 1 t/m 18 jaar activiteiten aangeboden, aansluitend bij hun mogelijkheden en erop gericht om hun ontwikkeling te stimuleren.

Landgoed & Golfbaan Tespelduyn bestaat dit jaar 5 jaar. Ter ere daarvan zamelde de damesgolfgroep de afgelopen maanden geld in met de verkoop van geschenkenpakketjes. Na een eerder bezoek aan de Honingraat besloot Tespelduyn dat de Honingraat de ideale bestemming was voor het door hun ingezamelde geld.

Peter Duivenvoorde en Lenie van der Meer van Tespelduyn; “Wij zijn erg onder de indruk van de Honingraat, de mogelijkheden die de kinderen hier krijgen om zich op hun eigen niveau te ontplooien en de warmte en inzet van de medewerkers. We zijn er dan ook van overtuigd dat dit een geweldige bestemming is voor ons geld!”

Dieuwke van der Plas is heel blij met de donatie: “We hebben al een paar mooie doelen op het oog; zo willen we graag sportkleding aanschaffen voor de kinderen. Maar ook een rolstoelschommel en een kindertablet staan op de wensenlijst, dus een goede bestemming wordt zeker gevonden!