Aan tafel bij Resto VanHarte!

A A A

Vanaf 23 mei opent Resto VanHarte wekelijks voor iedereen de deuren bij restaurant de Waterjuffers in Noordwijkerhout.

Resto VanHarte is een levendig dorpsrestaurant geheel gerund door vrijwilligers. Elke woensdag koken ze een heerlijke maaltijd. Tijdens deze avonden kunnen cliënten en medewerkers en mensen uit de omgeving elkaar ontmoeten en genieten van een betaalbaar en gezond 3-gangen diner voor maar 7 euro.

Hans Hoogeveen, voormalig manager M&O van Raamwerk, is een van die vrijwilligers: “Resto VanHarte vindt dat iedereen erbij hoort in de samenleving en wil de sociale samenhang in het dorp bevorderen. Bij Resto VanHarte is iedereen welkom. Onze gasten en vrijwilligers hebben behoefte aan (meer) sociale contacten in het dorp, maar willen ook helpen Resto VanHarte Noordwijkerhout tot een succes te maken. Door mensen met elkaar in verbinding te brengen door samen te koken en te eten hopen wij bruggen te slaan tussen culturen, generaties en maatschappelijke posities.”

Ook een hapje eten bij Resto VanHarte in de Waterjuffers? Maak vanaf vandaag gebruik van het reserveringssysteem. In verband met de inkoop is reserveren noodzakelijk. Dit kan tot 12.30 uur op de dag dat je wilt komen eten.