Feestelijke heropening wijkservicecentrum Dichtbij!

A A A

In wijkservicecentrum Dichtbij verlenen mensen met een beperking diensten in en rondom woonzorglocatie Rustoord in Lisse. Sinds kort heeft Dichtbij een nieuwe, eigen locatie binnen Rustoord. Op dinsdag 19 juni werd deze feestelijk geopend met een hapje een drankje.

Deelnemers van Dichtbij vouwen bijvoorbeeld de was, doen de afwas en spelen spelletjes met bewoners. Daarnaast halen ze glas en oud papier op, zowel voor de Rustoordbewoners als voor de buurt. Ook worden er appeltaarten gebakken op bestelling en buiten de deuren van Rustoord allerlei activiteiten ondernomen in samenwerking met organisaties en verenigingen.

Iedereen is welkom!

Particulieren, stichtingen, verenigingen, organisaties en ondernemers worden van harte uitgenodigd om contact op te nemen met Dichtbij als zij een goed idee hebben voor samenwerking. Ook mensen die zomaar een kijkje willen komen nemen, een kopje koffie willen drinken of misschien als vrijwilliger willen werken zijn van harte welkom.

Om mee te doen aan dagbesteding bij Wijkservicecentrum Dichtbij is een zorgindicatie nodig. Een indicatie voor dagbesteding en/of begeleiding is aan te vragen bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) of bij de gemeente (Wet Maatschappelijke Ondersteuning).