Nieuw lokaal De Honingraat feestelijk geopend

A A A

Sinds een maand kunnen de kinderen van  kinderdienstencentrum ‘De Honingraat’ van Raamwerk gebruik maken van een mooi nieuw lokaal.

Inmiddels zijn alle kinderen van de groep ‘Kornuiten’ gewend aan de nieuwe ruimte en hebben het er prima naar hun zin.  Tijd dus voor de feestelijke officiële opening op 21 maart!

De kinderen van de groep liepen in aanwezigheid van ouders, begeleiders en Algemeen directeur/ Bestuurder van Raamwerk Hans de Cocq van Delwijnen door een gordijn van bloemenslingers het lokaal in, waarmee de officiële opening een feit is.

Er is enkele maanden hard gewerkt aan het verbouwen van het voormalige zwembad tot een mooi nieuw lokaal. Het aanhouden van het zwembad was niet langer haalbaar door de voor zwembaden geldende wet en regelgeving.

De inrichting van het lokaal werd mede mogelijk gemaakt door Stichting Vrienden van Raamwerk en sponsoren als J.C Ruigrok, Dusseldorp Kinderfonds, het Dirk Bosfonds en W.M de Hoopfonds.

Raamwerk is heel blij met dit nieuwe lokaal en de hulp van alle sponsors! Daardoor kan nog meer kinderen een passende plek geboden worden binnen De Honingraat.

We wensen de kinderen en de medewerkers nog veel plezierige en mooie momenten toe!