Raamwerk ontvangt donatie van Jansen’s Overseas tijdens Lentefeest

A A A

Op zaterdag 23 maart was er een gezellig Lentefeest bij Jansen’s Overseas in Noordwijkerhout.

Zij verkochten die dag onder andere bloembollen op pot en verse tulpen. Bijzonder aan dit vrolijke feest voor jong en oud was dat de opbrengst van de verkoop in zijn geheel door Jansen’s Overseas werd geschonken aan Zorgboederij de Hafakker van Raamwerk!

Appeltje-eitje, de boerderijwinkel van Zorgboerderij de Hafakker was ook present tijdens het Lentefeest. Zij hadden een kraam vol met zelfgemaakte cadeautjes en verse producten.

Tijdens dit uitje voor het hele gezin konden kinderen zich vermaken in de dierenknuffelhoek, zich uitleven op een luchtkussen en zich verwonderen om de kunsten van een goochelaar.

Het was een heel gezellige dag, die in stijl werd afgesloten met de uitreiking van een cheque van maar liefst 5246 euro voor Zorgboerderij De Hafakker.

Zorgboerderij de Hafakker en Raamwerk bedanken Jansen’s Overseas van harte voor deze mooie donatie! De Zorgboerderij zal dit bedrag gebruiken voor de aanschaf van een nieuwe ponykar, zodat cliënten weer volop kunnen genieten van een ritje door de Bollenstreek!