Noordwijkerhout

A A A

Noordwijkerhout

Zeereep 11

Zeereep 11 is een woning in de wijk De Hafakker en maakt deel uit van cluster Zorg en Ondersteuning. De begeleiding richt zich op de ondersteuning van oudere cliënten (50+) met een verstandelijke beperking die daarnaast fysieke en/of psychische problemen hebben, gerelateerd aan veroudering.

Specialisaties van de woning: intensieve verzorging, begeleiding bij achteruitgang en in stand houden van vaardigheden.

Klik hier voor een foto impressie van deze woning. 

  • De woning is geschikt voor acht cliënten en is volledig gelijkvloers.
  • De woning bevindt zich op de tweede etage en is bereikbaar via een lift en trap.
  • De woning heeft acht zit/slaapkamers met eigen sanitair en er is een gemeenschappelijke huiskamer en keuken.
  • De woning is geschikt voor mensen in een rolstoel.
  • De ondersteuning richt zich op het bieden van een rustige, veilige, gestructureerde omgeving waarin het dagelijkse levenritme centraal staat. De ondersteuning is zoveel mogelijk individueel gericht en sluit aan bij de (wisselende) behoeften, beleving en wensen van de individuele cliënt. Er is aandacht voor het levensverhaal van de cliënt.
  • De ondersteuning is gericht op het optimaliseren van de kwaliteit van leven. Bij het formuleren van ondersteuningsvragen, perspectief en hoofddoel(en) zijn het begrijpen van het gedrag van de cliënt en het ervaren van 'eigen invloed' belangrijke uitgangpunten.
  • Er is sprake van nachtbewaking (uitluisteren).

Op het terrein worden vele vormen van dagbesteding geboden.

Noordwijkerhout De Hafakker Zeereep 11, Noordwijkerhout De begeleiding is aanwezig van 07.30 - 23.00 uur. Na 23.00 uur is er verbinding met de nachtdienst. Op loopafstand van winkels en duinen. WLZ ZZP VG 04 t/m ZZP VG 06 nee