Mogelijkheden

A A A

Bent u geïnteresseerd in vrijwilligerswerk? Wij heten u van harte welkom.

Invulling

Vindt u het leuk vindt om vrijwilligerswerk te doen voor één cliënt of juist voor een groep? Of heeft u liever een ondersteunende functie zoals klussen doen of autorijden? Het is goed om hier van te voren alvast over na te denken.

Individueel

Als u voor één cliënt kiest, is het mogelijk om samen de hobby te delen. Voor dit maatwerk hebben we de vrijetijdskaart ontwikkeld. Hiermee filteren we de algemene vraag en komen we tot een specifieke vraag per cliënt. Aan de hand van die specifieke vraag en uw wens maken we een match. Door het gebruik van de vrijetijdskaart worden onderliggende behoeftes zichtbaar. Daarom zijn wij voortdurend op zoek naar vrijwilligers voor cliënten.

Groep

We hebben ook groepsaanbod, dan kunt u denken aan ondersteuning bij jeu de boules, disco, evenementen, kookclub of sportieve activiteiten zoals zwemmen.

Informatie en aanmelden

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met de afdeling Vrije tijd en Vrijwilligers via vrijetijd-vrijwilligers@hetraamwerk.nl of 0252  - 34 57 97. Wilt u zich opgeven als vrijwilliger? Vul dan het aanmelingsformulier in.