Arbeidsvoorwaarden

A A A

De arbeidsvoorwaarden die voor de medewerkers van Het Raamwerk van toepassing zijn, zijn voor een groot deel overeenkomstig de CAO-Gehandicaptenzorg.

Daarnaast kennen wij een aantal aanvullende regelingen. Deze zijn opgenomen in het Handboek.

Hieronder tref je enkele arbeidsvoorwaarden aan (in het kort):

Fietsregeling

Als medewerker bij Het Raamwerk kun je voordelig een fiets aanschaffen. Dit is onderdeel van de meerkeuze arbeidsvoorwaarden.

Eindejaarsuitkering

Ieder jaar wordt in de maand december een eindejaarsuitkering uitbetaald aan onze medewerkers. De hoogte hiervan staat vermeld in de CAO.

Opleiding en scholing

Wij investeren graag in deskundigheidsbevordering van onze medewerkers. Daarom worden veel incompany-trainingen aangeboden en hebben we een studiekostenregeling.

Korting zorgverzekering

Je kunt zelf bepalen bij welke zorgverzekeraar je jouw ziektekostenverzekering afsluit. Via Het Raamwerk kun je korting krijgen op verzekeringen bij IZZ of bij Zorg en Zekerheid.

Korting op verzekeringen

Via Centraal Beheer kun je met werkgeverskorting diverse verzekeringen afsluiten.

Meerkeuze arbeidsvoorwaarden

Je hebt de mogelijkheid om bepaalde arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld vastgestelde tijd/ en/of geldbronnen of bovenwettelijke vakantiedagen) in te ruilen voor andere arbeidsvoorwaarden (zoals vastgestelde tijd- en/of gelddoelen).

Fiscale regeling reiskosten

Door deze regeling kun je de fiscale ruimte voor woon-werkverkeer benutten.

Kortingspas G-star factory

Als customer cardhouder kun je in de G-STAR Factory Outlet shoppen tegen sterk gereduceerde prijzen.

Vakbondscontributie of contributie beroepvereniging

De contributie van het lidmaatschap van een vakbond of beroepsvereniging kunnen we door een voordelige regeling, via jouw brutosalaris inhouden.

Voor vragen over arbeidsvoorwaarden, kun je terecht bij een van de medewerkers van de dienst Medewerkers & Organisatie (M&O).