Wonen onder begeleiding

Raamwerk biedt ambulante (individuele) begeleiding bij jou thuis.

Je woont in een (aangepaste) woning met begeleiding in de nabijheid. Hierdoor kun jij zo zelfstandig mogelijk wonen. Je woont niet in een groep.  

Alleen op indicatie

Om gebruik te maken van begeleiding en zorg door Raamwerk heb je een indicatie nodig. Het type indicatie is afhankelijk van de begeleiding en zorg die nodig is.

Voor wie is het?

  • ^je woont zo zelfstandig mogelijk
  • ^je hebt begeleiding op afspraak en in de nabijheid
  • ^je wilt niet in een groep wonen

Persoonlijke begeleiding

Je krijgt een (persoonlijk) begeleider, die deel uitmaakt van een team. Met die begeleider maak je afspraken over wanneer en waarbij je begeleiding en zorg krijgt. De hoeveelheid begeleiding hangt af van je indicatie.

Zorg en begeleiding

Je bent zelfstandig, maar je hebt een (aangepaste) woning nodig. Daar kan je met begeleiding in de nabijheid zo zelfstandig mogelijk wonen. De begeleiding en zorg zijn op afspraak en is 24 uur per dag bereikbaar.

Uitgelichte appartementen

Wonen onder begeleiding in Sassenheim

De Oude Post bestaat uit 24 appartementen in één gebouw. Op de begane grond zijn acht appartementen voor mensen met een lichamelijke beperking. Alle appartementen komen uit op een gemeenschappelijke ruimte/hal met een kleine keuken. Deze ruimte kan gebruikt worden als ontmoetingsruimte.

Het Voorhavenkwartier ligt in het centrum. De appartementen liggen op de tweede, derde en vierde verdieping. Op de tweede verdieping is een gemeenschappelijk (open) dakterras.

Overzicht woningen

Klik op ‘Woningen bekijken’ om te zien welke woningen Raamwerk aanbiedt bij jou in de buurt. 

Bij de omschrijving van iedere woning kun je zien welke indicatie daarvoor nodig is.

De Zeehoswijk

De Fuik-, Tol- en Penhoren, Wulk en Mossel in de Zeehoswijk zijn woningen (appartementen) voor mensen met een lichamelijke beperking (en soms licht verstandelijke beperking en/of niet aangeboren hersenletsel). De ondersteuning is gericht op het zo zelfstandig mogelijk wonen. Je krijgt zorg en begeleiding op afroep van Raamwerk.

De Hafakker

De Veranda en Duinrand 10-12 zijn appartementen op het Hafakkerterrein in Noordwijkerhout. De begeleiding richt zich vooral op het bieden van een overzichtelijke, rustige, veilige en gestructureerde omgeving. Hier wonen mensen met een licht of matig verstandelijke beperking en soms moeilijk verstaanbaar gedrag.

Heb je een vraag of wil je meer weten over wat Raamwerk te bieden heeft?

Neem dan contact met ons op!

Neem contact met ons op

Wij verzoeken je om de volgende gegevens in te vullen:

Contactformulier (bemiddeling)