Naschoolse opvang

Voor naschoolse- en vakantiedagopvang kunnen kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking terecht bij logeerhuis de Tuimelaar. De Tuimelaar bestaat uit twee gekoppelde eengezinswoningen. Het logeerhuis bevindt zich op het Hafakkerterrein vlakbij het centrum van Noordwijkerhout. De wijk is autoluw en kindvriendelijk en beschikt over een speeltuin en een zorgboerderij.

Alleen op indicatie

Om gebruik te maken van begeleiding en zorg door Raamwerk heb je een indicatie nodig. Het type indicatie is afhankelijk van de begeleiding en zorg die nodig is.

Naschoolse opvang

Kinderen kunnen op maandag t/m donderdag na hun dagbesteding of schooldag opgevangen worden op de Logeerhuis de Tuimelaar. De kinderen kunnen relaxen, spelen in de speelhoek, trampoline springen of schommelen in de afgeschermde tuin of in alle rust boven op zolder een boekje lezen. Ook wordt er gewandeld en een bezoekje gebracht aan de zorgboerderij.

Tijdens het verblijf van de kinderen staan sfeer, veiligheid, het bieden van structuur en positieve aandacht voorop. Aan het einde van de middag wordt er gezamenlijk een avondmaaltijd genuttigd.

De BSO vindt plaats van 15.00 uur tot 19.00 uur.

  • NMaandag t/m donderdag van 15u - 19u
  • NSfeer, veiligheid en structuur voorop
  • NInclusief avondmaaltijd

Vakantieopvang

Tijdens (school)vakanties is er vakantiedagopvang op de Tuimelaar. De kinderen kunnen dan van 9.00 uur tot 16.00 uur een leuke dag beleven.

Naast het bieden van sfeer, veiligheid, structuur en positieve aandacht worden er leuke activiteiten aangeboden op het niveau van de kinderen. Een bezoekje aan de zorgboerderij, Kidszoo of Groenendaal komen regelmatig aan bod.

Zaterdagopvang

Twee keer per maand wordt er opvang geboden op de 2e en 4e zaterdag van de maand. Van 10.00 uur tot 16.00 uur zijn de kinderen welkom op Kinderdienstencentrum de Honingraat.

De kinderen kunnen hier gebruik maken van een snoezelruimte, een gymzaal, interactief bezig zijn met projecties op de vloer van de Omivista. Ook kan er naar hartenlust gespeeld worden in de grote tuin, zoals fietsen op het verkeersplein, genieten in de belevingstuin of ravotten op de klimbult.

  • N2e en 4e zaterdag van de maand
  • NVeel verschillende activiteiten

Heb je een vraag of wil je meer weten over wat Raamwerk te bieden heeft?

Neem dan contact met ons op!

Neem contact met ons op

Wij verzoeken je om de volgende gegevens in te vullen:

Contactformulier (bemiddeling)