Logeren

Voor logeren kunnen kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking voor een weekend of een (vakantie)week terecht op de Tuimelaar. Het logeerhuis bevindt zich op het Hafakkerterrein vlakbij het centrum van Noordwijkerhout. De wijk is autoluw en kindvriendelijk en beschikt over een speeltuin en een zorgboerderij.

Alleen op indicatie

Om gebruik te maken van begeleiding en zorg door Raamwerk heb je een indicatie nodig. Het type indicatie is afhankelijk van de begeleiding en zorg die nodig is.

Logeerhuis de Tuimelaar

Logeren is mogelijk gedurende de week of tijdens het weekend

De Tuimelaar is geschikt voor acht kinderen met een beperking, in de leeftijd van 2 tot 18 jaar. Tijdens het verblijf van de kinderen staan sfeer, veiligheid, het bieden van structuur en positieve aandacht voorop. De kinderen moeten zich zoveel mogelijk thuis voelen en genieten van een fijne tijd.

Ze kunnen relaxen, spelen in de speelhoek, trampoline springen of schommelen in de afgeschermde tuin of in alle rust boven op zolder een boekje lezen. Ook wordt er gewandeld en een bezoekje gebracht aan de zorgboerderij.

Vertrouwd en veilig genieten

De kinderen kunnen pas echt genieten als zij zich veilig en vertrouwd voelen. Een enthousiast team begeleidt de kinderen en geeft positieve aandacht. Dit team hecht waarde aan duidelijke afspraken, vaste rituelen, goede verzorging en voldoende nachtrust. Er zijn 24 uur per dag medewerkers aanwezig. Gedurende de nachten slaapt een begeleider in het logeerhuis. Bovendien is het huis aangesloten op het uitluistersysteem van de nachtdienst van Raamwerk op het Hafakkerterrein.

  • NBegeleiding door een professioneel team
  • NDuidelijke afspraken en vaste rituelen

Ook voor het thuisfront

Verblijf in het logeerhuis zorgt niet alleen voor plezier en leermomenten bij de kinderen, het geeft het thuisfront de mogelijkheid even bij te tanken.

Voor meer informatie over logeren kun je contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Raamwerk.

De kosten van het logeren worden betaald via het PGB (persoonsgebonden budget) of vanuit ZIN (zorg in natura) en is een indicatie nodig.

Heb je een vraag of wil je meer weten over wat Raamwerk te bieden heeft?

Neem dan contact met ons op!

Neem contact met ons op

Wij verzoeken je om de volgende gegevens in te vullen:

Contactformulier (bemiddeling)