Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden die voor de medewerkers van Raamwerk van toepassing zijn, zijn voor een groot deel overeenkomstig de CAO-Gehandicaptenzorg. Daarnaast kennen wij een aantal aanvullende regelingen.

Bij Raamwerk kom je niet voor verrassingen te staan

Eindejaarsuitkering

Ieder jaar wordt in de maand december een eindejaarsuitkering uitbetaald aan onze medewerkers. De hoogte hiervan staat vermeld in de CAO. In 2020 bedraagt de eindejaarsuitkering 8,33%.

Opleiding en scholing

Wij investeren graag in deskundigheidsbevordering van onze medewerkers. Daarom worden veel interne trainingen aangeboden en hebben we een studiekostenregeling.

Fietsregeling

Als medewerker bij Raamwerk kun je voordelig een fiets aanschaffen. Dit is onderdeel van de meerkeuze arbeidsvoorwaarden.

Meerkeuze arbeidsvoorwaarden

Je hebt de mogelijkheid om bepaalde arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld vastgestelde tijd/ en/of geldbronnen of bovenwettelijke vakantiedagen) in te ruilen voor andere arbeidsvoorwaarden (zoals vastgestelde tijd- en/of gelddoelen).

Fiscale regeling reiskosten

Door deze regeling kun je de fiscale ruimte voor woon-werkverkeer benutten.

Vakbondscontributie of contributie beroepvereniging

De contributie van het lidmaatschap van een vakbond of beroepsvereniging kunnen we door een voordelige regeling, via jouw brutosalaris inhouden.

Werken bij Raamwerk?

Ben jij klaar voor een baan bij Raamwerk?
Bekijk dan hier onze vacatures en wie weet tot snel!