Artikel in Leef! magazine, begeleider Yvonne vertelt

22 december, 2022

Voor een artikel in ‘Leef! magazine’ zijn Sammy-Jo en Yvonne geïnterviewd. Sammy-Jo heeft een licht verstandelijke beperking en woont op de Wetering in Noordwijk. Yvonne is begeleider bij Raamwerk. 

Yvonne, begeleider bij Raamwerk:
‘Het is weliswaar de bedoeling dat onze cliënten zo veel mogelijk alles zelf (gaan) doen maar op de weg daarnaartoe en als zij dat eindstadium al hebben bereikt, ben ik beschikbaar om ze te helpen. Dat kan met van alles zijn. Het beantwoorden van uiteenlopende vragen, in het geval van Sammy-Jo komt ik vaak een praatje maken om te kijken of het goed gaat met haar en haar katten.’

Sammy-Jo:
‘Ik doe nagenoeg alles zelf. Mijn moeder en zus helpen mij met de financiële administratie. Maar ik ben ook blij mt de ondersteuning die ik van Raamwerk krijg. We maken vaak een praatje en zij helpen bij bijvoorbeeld herinneren dat ik de kattenbak moet verschonen.’

Lees hier het hele artikel.

Leef! magazine
Magazine Leef! is een huis-aan-huis magazine dat elk kwartaal gratis wordt bezorgd bij alle inwoners van Noordwijk, Noordwijkerhout en de Zilk. 

Meer nieuwsberichten

Ook nieuwswaardige momenten creëren?

Bekijk dan onze openstaande vacatures!