Cliënten en medewerkers doen mee aan Run aan Zee

17 april, 2023

Op vrijdag 14 april hebben zo’n 60 cliënten en medewerkers van Raamwerk deelgenomen aan de Dirk Kuyt Run aan Zee in Katwijk. Een run voor sporters met en zonder beperking. De deelnemers liepen een wandeltocht van 5km of een run van 5 of 10km. Iedereen deed op zijn of haar eigen niveau mee.                    

Bij het ophalen van de startnummers kregen alle deelnemers een blauwe Raamwerk sweater cadeau en zo waren we gelijk voor iedereen goed herkenbaar. Het weer zat ontzettend mee; droog, weinig wind en een fijne temperatuur. De perfecte omstandigheden voor een sportieve activiteit.

‘Het is fantastisch om te zien hoe onze organisatie samenkomt bij een evenement als deze. Het geeft een gevoel van verbinding en saamhorigheid’, aldus Steven van Aller van Raamwerk.

De Dirk Kuyt foundation zet zich al jaren in om mensen met een beperking te stimuleren om te sporten. Veel sporters met een beperking lopen tegen hindernissen aan als ze willen sporten. Met het geld dat wordt opgehaald kunnen zij nóg meer mensen met een beperking helpen bij het starten met sporten of het blijven sporten.

 

Meer nieuwsberichten

Ook nieuwswaardige momenten creëren?

Bekijk dan onze openstaande vacatures!