Atelier ’t Bollenpalet in Sassenheim

9

Locatie

Zuilhofstraat 2, 2172 SB Sassenheim
9

Activiteiten

Creatief, Winkel & restaurant

Bij creatief atelier ’t Bollenpalet in Sassenheim kan je terecht voor het maken van schilderijen, voorwerpen van textiel en keramiek.

’t Bollenpalet bestaat uit drie onderdelen:

Teken en schilderenatelier
Het teken- en schilderatelier In het teken- en schilderatelier kunt u tekenen en schilderen. We werken er op papier en op doek. Hierbij gebruiken we allerlei materialen, zoals acrylverf, ecoline en pastelkrijt. De afbeeldingen van de schilderijen gebruiken we ook om ansichtkaarten, sleutelhangers en boekjes van te maken. Bijvoorbeeld logeerboekjes, maar ook wandel- en fietsboekjes. Er werken acht tot tien cliënten per dag.

Het textiel atelier
Hier kunt u werken aan een serie producten van textiel. Denk bijvoorbeeld aan een slab of badcape voor een baby. Daarop kunnen we het geboortekaartje of de naam van de baby afbeelden. Ook maken we er poppetjes van stof, dekbedjes voor poppenbedjes, tafelkleden, en u kunt er breien en haken. Cliënten helpen met inpakken van de cadeau-artikelen en kunnen de klanten te woord staan. Er werken acht tot tien cliënten per dag.

Het keramiek atelier In het keramiek atelier maakt u naast ambachtelijke producten, ook kunstzinnige objecten. Voor in de tuin zijn dat bijvoorbeeld luizenbollen, slakken, kippen, schildpadden en vogels. Iedereen maakt er zijn of haar eigen creatie van. Hierdoor levert het keramiek atelier veel verschillende producten die allemaal uniek zijn. Hier werken vijf tot acht cliënten per dag. Je kunt de artikelen die onze cliënten maken ook op deze locatie kopen.

Meer informatie of aanmelden?

Neem contact op met de afdeling Cliëntbemiddeling

Neem contact met ons op

Wij verzoeken je om de volgende gegevens in te vullen:

Contactformulier (bemiddeling)