Duinrand 10 en 12

Duinrand 10 en 12, Noordwijkerhout

Begeleiding

De begeleiding is aanwezig van 07.30 -23.00 uur. Er wordt individuele begeleiding geboden op vaste contactmomenten. Na 23.00 uur is er verbinding met de nachtdienst. Gedurende de nacht is er sprake van nachtbewaking (uitluistering).

In de buurt

Dorpskern met winkels en duinen dichtbij.

Indicatie

ZZP VG 6

Duinrand 10 (A-B) en Duinrand 12 (A-B) zijn vier éénpersoonsappartementen. De woningen liggen in de wijk de Hafakker en maken deel uit van het cluster Intensieve Begeleiding.

De woningen hebben een woonkamer met een open keuken en een aparte slaapkamer. De twee benedenwoningen hebben een tuin en de twee bovenwoningen hebben een balkon. De bovenwoningen zijn bereikbaar via een trap.

Voor wie

Duinrand 10-12 is vooral gericht op volwassenen en oudere cliënten die functioneren op zwakbegaafd, licht of matig verstandelijk beperkt niveau. Veelal is er sprake van bijkomende problematiek vanuit een psychiatrische stoornis en/ of een belaste voorgeschiedenis. Cliënten moeten in staat zijn om hun begeleidingsvraag uit te stellen. Cliënten hebben een ZZP VG 6.

Woonsfeer

De inrichting van het appartement wordt afgestemd op de individuele wensen en behoeften van de cliënt. Cliënten ontvangen (op afspraak) ambulante begeleiding in hun appartement en volgen een individueel dagprogramma. De cliënten hebben (gedeeltelijk) dagbesteding, die aansluit bij zijn of haar interesses en mogelijkheden.

Werkwijze

De werkwijze is individueel gericht en biedt zoveel mogelijk ruimte aan de eigen regie van de client. De begeleiding wordt afgestemd op de individuele ondersteuningsvraag en sluit aan bij de mogelijkheden en draagkracht van de cliënt. Dit betekent dat de ondersteuning enerzijds gericht kan zijn op competentievergroting en anderzijds op het behouden van vaardigheden van de client. De begeleidingsstijl is coachend waar mogelijk en sturend waar nodig.

Meer informatie over deze woning?

Stuur ons een bericht via het onderstaande formulier

Raamwerk biedt hulp om zo gewoon mogelijk te kunnen leven.