Duinrand 11 G t/m L

Duinrand 11 G t/m L eerste etage, Noordwijkerhout

Begeleiding

De begeleiding is aanwezig van 07.30 -23.00 uur. Na 23.00 uur is er verbinding met de nachtdienst. Gedurende de nacht is er sprake van nachtbewaking (uitluistering).

In de buurt

Dorpskern met winkels en duinen dichtbij.

Indicatie

ZZP VG 06 en ZZP VG 07

Duinrand 11 G t/m L is een woning in de wijk De Hafakker. De woning maakt deel uit van het cluster Intensieve Begeleiding.

De woning bevindt zich op de eerste etage en biedt plaats aan zes cliënten. In de woning is een lift aanwezig. De woning is gelijkvloers en heeft zes zit/slaapkamers met eigen sanitair. Er is een gemeenschappelijke huiskamer en keuken.

Klik hier voor een foto impressie van deze woning.

Voor wie

De woning is vooral gericht op (jong)volwassen cliënten die functioneren op licht of matig verstandelijk beperkt niveau, waarbij moeilijk verstaanbaar gedrag vanuit een autismespectrumstoornis op de voorgrond staat. Cliënten hebben een ZZP VG 6 of VG 7, soms in combinatie met Meerzorg.

Woonsfeer

De begeleiding richt zich op het bieden van een, rustige, gestructureerde, veilige, voorspelbare omgeving, echter met behoud van een huiselijke sfeer. Alle cliënten volgen een individueel dagprogramma, waarbij echter ook aandacht is voor het ondernemen van gezamenlijke activiteiten. De cliënten hebben dagbesteding, die aansluit bij zijn of haar interesses en mogelijkheden.

Werkwijze

De werkwijze is erop gericht om in kleine stapjes de zelfstandigheid van een cliënt te vergroten. De doelen worden afgestemd op de individuele ondersteuningsvraag van de client en sluiten aan bij de mogelijkheden en draagkracht van de client. Binnen de woning gewerkt met het gedachtegoed van ‘geef me de vijf’ (Colette de Bruin) en er wordt gebruik gemaakt van visuele ondersteuning, zoals foto’s en picto’s.

Meer informatie over deze woning?

Stuur ons een bericht via het onderstaande formulier

Raamwerk biedt hulp om zo gewoon mogelijk te kunnen leven.