Duinrand 19 A t/m F

Duinrand 19 A t/m F begane grond, Noordwijkerhout

Begeleiding

De begeleiding is aanwezig van 07.30 -23.00 uur. Na 23.00 uur is er verbinding met de nachtdienst. Gedurende de nacht is er sprake van nachtbewaking (uitluistering). 

In de buurt

Dorpskern met winkels en duinen dichtbij.

Indicatie

ZZP VG 06 of ZZP VG 07

Duinrand 19 A t/m F is een besloten woning in de wijk De Hafakker. De woning maakt deel uit van het cluster Intensieve Begeleiding.

De woning bevindt zich op de begane grond en biedt plaats aan zes cliënten. De woning is gelijkvloers en heeft zes zit/slaapkamers met eigen sanitair. Er is een gemeenschappelijke huiskamer en keuken.

Klik hier voor een foto impressie van deze woning.

Voor wie

De woning is gericht op volwassenen die functioneren op zwakbegaafd, licht of matig verstandelijk beperkt niveau in combinatie met moeilijk verstaanbaar gedrag. Er is over het algemeen sprake van psychiatrische problematiek en/ of een belaste voorgeschiedenis. De ondersteuningsvraag is zeer intensief. Cliënten hebben een ZZP VG 6 of VG 7, soms in combinatie met (groeps)meerzorg.

Woonsfeer

De begeleiding richt zich op het bieden van een gestructureerde, rustige, veilige, voorspelbare omgeving, echter met behoud van een huiselijke en warme sfeer. Binnen de woning staat veiligheid centraal. Alle cliënten volgen een individueel dagprogramma met daarin gezamenlijke eet- en drinkmomenten in de woonkamer. Cliënten hebben dagbesteding die aansluit bij zijn of haar interesses en mogelijkheden.

Werkwijze

  • De werkwijze is in eerste instantie gericht op het stabiliseren van gedrag en is, waar mogelijk, gericht op competentievergroting en het bieden van een perspectief.
  • De begeleiding kan ook gericht zijn op het in stand houden van vaardigheden.
  • De doelen worden afgestemd op de individuele ondersteuningsvraag van de cliënt en sluiten aan bij de mogelijkheden en draagkracht van de cliënt.
  • Soms is het nodig om onvrijwillige zorg in te zetten (binnen de wet Zorg & Dwang).
  • Er wordt waar nodig gebruik gemaakt van visuele ondersteuning, zoals foto’s en picto’s.
  • Er zijn algemene huisregels van Raamwerk en tevens aanvullende huisregels voor Duinrand 19 A t/m F.

 

 

Meer informatie over deze woning?

Stuur ons een bericht via het onderstaande formulier

Raamwerk biedt hulp om zo gewoon mogelijk te kunnen leven.