Duinrand 25

Duinrand 25, Noordwijkerhout

Begeleiding

De begeleiding is aanwezig van 07.30 -23.00 uur. Na 23.00 uur is er verbinding met de nachtdienst.

In de buurt

Er zijn winkels op loopafstand.

Indicatie

ZZP VG 04 t/m ZZP VG 08

De woning richt zich op de ondersteuning van oudere cliënten (50+) met een matige of (zeer) ernstige verstandelijke beperking die daarnaast fysieke en/of psychische problemen hebben, gerelateerd aan veroudering. Bij cliënten jonger dan 50 jaar is er sprake van (veelal complexe) fysieke problematiek.

 

Omschrijving woning

Specialisaties van de woning: intensieve verzorging, begeleiding bij achteruitgang en in stand houden van vaardigheden.

De woning is geschikt voor negen cliënten en is volledig gelijkvloers. De grote huiskamer, toilet en badkamer met ligbad en douche zijn voor gezamenlijk gebruik. In de woning zijn aangepaste voorzieningen, zoals een tillift, aanwezig. Aan de huiskamer grenst een kleine keuken. De huiskamer kijkt uit op de tuin. De woning heeft een ruime, L-vormige gang waaraan de slaapkamers zijn gelegen. De woning is geschikt voor mensen in een rolstoel.

Klik hier voor een impressie van deze woning.

De ondersteuning

  • De ondersteuning richt zich op het bieden van een rustige, veilige, gestructureerde omgeving waarin het dagelijkse levensritme centraal staat.
  • De ondersteuning is zoveel mogelijk individueel gericht en sluit aan bij de (wisselende) behoeften, beleving en wensen van de individuele cliënt.
  • Er is aandacht voor het levensverhaal van de cliënt.
  • De ondersteuning is gericht op het optimaliseren van de kwaliteit van leven. Bij het formuleren van ondersteuningsvragen, perspectief en hoofddoel(en) zijn het begrijpen van het gedrag van de cliënt en het ervaren van ‘eigen invloed’ belangrijke uitgangspunten.
  • Er is sprake van nachtbewaking (uitluisteren).

Dagbesteding

Op het terrein worden vele vormen van dagbesteding geboden.

Meer informatie over deze woning?

Stuur ons een bericht via het onderstaande formulier

Raamwerk biedt hulp om zo gewoon mogelijk te kunnen leven.