Zeereep 9

Zeereep 9, Noorwijkerhout

Begeleiding

De begeleiding is aanwezig van 07.30 -23.00 uur. Na 23.00 uur is er verbinding met de nachtdienst. Gedurende de nacht is er sprake van nachtbewaking (uitluistering).

In de buurt

Op loopafstand van dorpskern met winkels en duinen dichtbij.

Indicatie

ZZP VG 05 en ZZP VG 06 en ZZP VG 8

Zeereep 9 is een besloten woning in de wijk de Hafakker.

De woning bevindt zich op de eerste etage en biedt plaats aan acht cliënten. In het gebouw is een lift aanwezig. De woning is gelijkvloers en is rolstoeltoegankelijk. De woning heeft acht zit/slaapkamers met eigen sanitair. Er is een gemeenschappelijke huiskamer met open keuken en een balkon.

Klik hier voor een foto impressie van deze woning.

Voor wie

De woning richt zich op de ondersteuning van ouder wordende cliënten (50+) met verstandelijke beperking. Er kan sprake zijn van fysieke en/of psychische problematiek, gedragsproblematiek, soms gerelateerd aan het ouder worden.

Woonsfeer

De ondersteuning  is gericht op het optimaliseren van de kwaliteit van leven en richt zich op het bieden van een rustige, veilige, gestructureerde omgeving, waarin het dagelijks levensritme centraal staat.

Werkwijze

  • De ondersteuning is zoveel mogelijk individueel gericht en sluit aan bij de wisselende behoeften, belevingen en wensen van de individuele cliënt.
  • Er is aandacht voor het (soms belaste) levensverhaal van de cliënt.

Meer informatie over deze woning?

Stuur ons een bericht via het onderstaande formulier

Raamwerk biedt hulp om zo gewoon mogelijk te kunnen leven.