Burgemeester Lisse bezoekt dagbesteding Dichtbij

17 november, 2022

Op donderdag 10 november bracht burgemeester Lies Spruit van Lisse een bezoek aan Raamwerk. Liza, deelneemster van dagbesteding ‘Dichtbij’, had haar uitgenodigd om kennis te komen maken. Iedereen voelde zich zeer vereerd dat de burgemeester kwam en dus werden de slingers opgehangen en werd er een heerlijke appeltaart gebakken.

Gezellige gesprekken
De burgemeester had de grote tekening die Menno maakte voor de lintjesregen in het gemeentehuis en de uitnodigingsbrief van Liza bewaard. Dat werd erg gewaardeerd. Ze had deze ook naar het bezoek meegenomen. Liza had een hele lijst met vragen op papier gezet en er een prachtige tekening bij gemaakt. De burgemeester nam alle tijd om de vragen te beantwoorden. Er ontstonden gezellige gesprekken.

Activiteiten van Dichtbij
De burgemeester was ook geïnteresseerd in alle werkzaamheden van Dichtbij, zoals bijvoorbeeld; glas ophalen in de wijk, was vouwen voor BLOS kinderopvang, tijdschriften verpakken voor de kerk, diverse taken voor Rustoord, tuintjes onkruidvrij maken en blad vegen.
En iedere week wordt er veel gebakken voor de verkoop. Mensen bestellen het gebak als ze zeker willen zijn dat het er is, maar er lopen ook vaak mensen spontaan binnen om te zien wat er nog te koop is. Daarnaast maken de deelnemers van Dichtbij ook diverse creatieve spulletjes voor de verkoop.

 

Meer nieuwsberichten

Ook nieuwswaardige momenten creëren?

Bekijk dan onze openstaande vacatures!