Raamwerk praalwagen schittert door de Bollenstreek

26 april, 2022

De Raamwerk praalwagen was afgelopen weekend te zien in verschillende dorpen van de Duin- en Bollenstreek! Vrijdagmiddag en -avond in Noordwijkerhout en zaterdag tijdens het rijdend corso van Noordwijk naar Haarlem.  

Het thema van onze praalwagen is ‘Sla je vleugels uit in de zorg.’ De reusachtige meeuw op de wagen staat symbool voor het uitslaan van je vleugels. Met deze praalwagen willen we bekendheid geven aan Raamwerk en potentiële medewerkers motiveren te kiezen voor een baan in de gehandicaptenzorg. Een opvallend element op de wagen was de draaiende kop van de meeuw.

Cliënten konden vrijdag in Noordwijkerhout de praalwagen bekijken en een gratis ijsje bij IJssalon Likkie halen. Er zijn maar liefst 107 ijsjes gegeten!

Zaterdag vond de grote optocht plaats. In verschillende dorpen (Noordwijk, Voorhout, Sassenheim, Lisse, Hillegom, Bennebroek, Heemstede, Haarlem) was de optocht van praalwagens te bewonderen. In Noordwijk stonden cliënten van De Wetering en de Jeroensweg samen te kijken. Ze vonden de wagen prachtig en werden helemaal enthousiast toen de Raamwerk praalwagen voorbij reed.

Meer nieuwsberichten

Ook nieuwswaardige momenten creëren?

Bekijk dan onze openstaande vacatures!