Zomerfeest Zeehos: waterpret, Nederlandse meezingers en meer!

22 augustus, 2022

Vorige week organiseerde de dagbesteding van de Lagune in Katwijk een fantastisch leuk zomerfeest. Het weer zat ontzettend mee en de sfeer was gezellig en uitgelaten.

Er was meer dan genoeg te doen: een spel met waterpistolen (die ook voor andere spelletjes werden gebruikt, zoals elkaar natspuiten…), dartwerpen met waterballonnen, schmink, de verkoop van kringloop spulletjes, heerlijke muffins en mocktails. En dat alles onder het genot van een heerlijk zonnetje en de muzikale begeleiding van een dj en een zanger!

Veel cliënten hielpen mee met de organisatie van het feest.
Zij droegen vandaag speciaal een geel T-shirt daarop ‘studio Zeehos CREW’.
Waaronder ook Sander en Stefan. 

‘Ik zit al vanaf het begin in de organisatie. Ik heb mee geholpen met dingen verzinnen en uitzoeken. Zo ook het T-shirt. Samen met Annaloes heb ik de kleur uitgezocht.’
Vandaag hielp Sander vooral mee met het brengen van het eten en drinken naar het parkeerterrein. Vandaar de tekst ‘runner’ op zijn voorhoofd.

Sander (woont op de Mossel)

‘Ik had wel zin in een leuk feestje. Ik heb meegedacht over verschillende dingen, zoals bijvoorbeeld de Kringloop die vandaag spulletjes verkoopt. Er zijn al best wat spulletjes verkocht vandaag. Mijn vader is er ook en ik vind het een geslaagd feestje. De muziek zorgt voor een gezellige sfeer.’

Stefan (woont op FTP-Horen) met zijn vader

Meer nieuwsberichten

Ook nieuwswaardige momenten creëren?

Bekijk dan onze openstaande vacatures!