Dagbesteding

A A A

Raamwerk heeft vele mogelijkheden om je dag een zinvolle en leuke invulling te geven.

Soms is het lastig om zelf activiteiten te ondernemen als je een beperking hebt. Een goede oplossing is dan dagbesteding. Onder begeleiding van gespecialiseerde begeleiders helpt Raamwerk jou om je dag een zinvolle invulling te geven.

Dagbesteding bij Raamwerk

Raamwerk beschikt over een groot aantal voorzieningen voor werk en dagbesteding in de Duin- en Bollenstreek. Dagbesteding varieert van specialistische dagopvang tot een gezellige ontmoetingsplek voor ouderen. Van werken in een bedrijf met ondersteuning van een jobcoach tot varkentjes wassen op onze zorgboerderij. Met iedere cliënt wordt nagegaan wat deze wil en kan doen. Aan de hand van deze informatie en de verkregen indicatie wordt gezamenlijk een dagprogramma samengesteld.

Indicatie

Om mee te doen aan dagbesteding bij Raamwerk is een zorgindicatie nodig. Een indicatie voor dagbesteding en/of begeleiding kunt u aanvragen bij het CIZ of bij uw gemeente. Meer informatie over indicaties vindt u hier.

Meer informatie of aanmelden?

Neem contact op met de afdeling Cliëntbemiddeling via bovenstaande knop, bel naar 0252 - 34 56 78 (algemeen telefoonnummer) of stuur een e-mail naar: bemiddeling@hetraamwerk.nl